Våren den är härlig!

Familjen som tillbringat ett par veckor på vårt livs resa i Florida lämnade den 30 gradiga värmen och hoppades på att möta en varm vår här hemma… Vi kom hem till ett kylslaget Sverige där sista snöflingan ej ännu fallit. Men nu börjar vårkvällarna bli mindre kylslagna och orrspelen på myrarna hörs varje morgon och kväll på hundpromenaderna. Igår kom så äntligen Dogbiken fram. Kunde inte låta bli att prova Jaga en kort sväng för att se hur det fungerade. Hon drog! Ser fram emot att få köra mer med henne i sommar.

dogbike

Även gamla Jackson som i vinter blivit 12 år var med en kort sväng. Han må vara grå om nosen men livskraften och orken är det inget fel på. Är glad så länge jag får ha honom med oss.

jackson

Lilla Jaga blev 1 år i mars och det är en underbar liten hund som är mycket populär här hemma. En härlig mentalitet och så lätt att arbeta med. Ser mycket fram emot hennes första jakthöst i år. Hon och Vinna trivs väldigt gott ihop och där man hittar Jaga brukar man också hitta Vinna ihopkrupen tätt intill.

Vi har kommit igång med träningen varje vecka här hemma för valparna som snart blir 1 år. Så kul att se hur bra alla jobbar med sin hund och gott att se vilka goa individer dom blivit allihop så här långt.