Ett nytt sätt att motionera på!

Sugen på att prova ett nytt, roligt och enkelt sätt att motionera dig och hunden på?
Inom kort erbjuder vi dessa funktionella sparkcyklar inklusive dragarm. 
Motion som garanterat ger mersmak…
cykel med hundar


Det hela började med att jag själv letade länge och väl efter något där såväl jag som hundarna fick motion och som var roligt dessutom. Sagt och gjort.
En sparkcykel införskaffades och jag måste säga att det blir som ett gift, så otroligt kul träning. Hundarna blir på det här sättet inte heller snedbelastade som när man cyklar med dem vid sidan. De använder verkligen kroppen rätt och står och hoppar jämnfota när selarna kommer fram. Jag som alltid varit en extrem tävlingsmänniska måste ha en morot i träningen. Så tillsammans med en nedladdad app i telefonen som talar om huruvida det är snabbare eller långsammare än sist…då tar man i det där lilla sista också.

Många frågor kom om vad jag tyckte och hur det funkade och om det var svårt. 
Vi som redan säljer cyklar fast till barn började leta efter en variant som skulle kunna passa den vanliga vardagsmotionären både till plånbok och syfte.
Inom kort finns denna cykel således att beställa på www.balanshoj.se och där vi också erbjuder ett paketpris med cykel och dragarm..
Man betalar säkert via Payson dessutom. Du som vill veta mer är jättevälkommen att höra av dig för fler frågor. Mer info kommer inom kort på hemsidan.
 

...och hundarna älskar träningen...

…och hundarna älskar träningen…