Åren gick fort

2003 hämtade vi hem en liten hanvalp från Inga-Maj & Eskil Andersson i Fränsta. En hund som förändrade mycket hos oss och som nu precis som sina kullsyskon hunnit bli 11 år. Tack än en gång för att vi fick förmånen att köpa denna hund av er…

Jacksonvalp

En efterlängtad valp sommaren 2003

En social hund som går ihop med alla hundar utan bekymmer, både tikar och hanar och som bara går sin väg när unghanar mäter sig. Han har gått lös på vår gårdsplan utan inhägnad från första stund för att i nästa stund ge järnet i skogen på jakten.Han har gett oss fantastiska jaktupplevelser och är den hund som fick oss att inse tjusningen med att jaga med en kleiner och som gick att använda till precis allt. Och han gör det med glädje och med oss. Han har också gett oss fantastiska upplevelser och härliga vänner och kontakter.

Fullbruksprov

Ett oförglömligt minne…Fullbruksprov 2009, jag höggravid med nån månad kvar och Jackson som fixat blodspåret med Bringsel med full pott.
Domare: Cecilia Llinder Karlsson

SEJCH SEUCH INTUCH NV-07 NordV-07 WW-08 Rogstabergets Jackson Browne har tagit stor plats hos oss och är stor orsak till att rasen Kleiner Münsterländer fortsatt finns i vår familj idag. Kan hända att nosen blivit lite grå men stoltheten i blicken och arbetslusten är oförändrad. Är väldigt glad i denna härliga hund som jag hoppas får vara med oss länge än…

ravapport

Mycket vilt har bärgats hem under åren..