Still going strong

Västsvenska Vorstehklubbe hade sitt årsmöte i helgen som gick samt sin officiella utställning och även apporteringstävling.

Jackson fick för en gång skull följa med. Det var 11 kleiner anmälda och i slutet på dagen stod Jackson som BISveteran, BIR och BIS 3!

Jackson BIS3 2014

BIS veteran, BIR och BIS3
SEJCH SEUCH INTUCH
NV-07 NordV-07 WW-08
Rogstabergets Jackson Browne 11år

Martin Johansson dömde och ljusa ögon och korta kors var det som domaren för dagen drog ner på under utställningen såväl på kleiner som på övriga raser.När domaren fick svaret att Jackson är 11 år tittade han på mig och konstaterade att det hade han sannerligen inte gissat. Välhållen med driv i steget, mörka fina ögon, välvinklat bakställ och trevligt temperament, dock ej i bästa päls blev kritiken.
Härligt att de när de blir äldre fortfarande har kvar “det där”

 

 

Det där extra har Jackson definitivt kvar. Han fick vara med på apporteringstävlingen denna dag. Han brukar vara en fena på att hämta räv och grävling. Ett antal vilt låg på ett tättvuxet hygge. Småviltet kom in men när han hittade räven i ett buskage stod han bakom buskaget och tittade för att sedan gå iväg och lyfta på benet i protest och en matte nere på vägen som höll på att vika sig av frustration. Räven bärgades tillslut och jag kunde inte låta bli att le åt honom. han har fortfarande en räv bakom varje öra:-)

One thought on “Still going strong

Comments are closed.