Det börjar närma sig…

Veckorna har verkligen flugit förbi och det börjar så smått närma sig valpning och valplådan har kommit fram här hemma. Vinna mår bra.
Hon är tröttare och är inte längre med på de långa promenaderna utan nöjer sig med korta svängar runt gården. Hon har allt blivit rundare och nu är vi nyfikna på vad som bor därinne. Snart snart vet vi. En spännande tid väntar.
Kommer en nytagen bild i veckan…

Tillökning

Vi har också efter lång väntan fått tillökning av en liten tikvalp i familjen som lystrar till namnet Jaga. Tajmingen hade kunnat vara lite bättre men tikars löp är ju inget man styr över…
Jag har följt Jagas mor sedan hon var unghund och var i kontakt med uppfödaren redan i början på 2010. Men av olika orsaker blev det ingen valp då, vi valde att vänta och fick istället hem en ljuvlig valp från Finland, Vinna med vår jackson som far.
Nu tre år senare fick vi chansen till en tikvalp och tog den. Jaga har kommit in oerhört lätt i familjen och flocken och har ett underbart temperament. En supermysig liten tik som bär saker konstant fram och tillbaka.

Jaga

3 thoughts on “Det börjar närma sig…

  1. Japp!
    Här är det fullt ös och Vinna hon mår finfint. Trött och höggravid på alla sätt och vis men frisk.

  2. Grattis till Er söta lilla tjej Jaga, vilket vackert huvud och täckning. Krama Vinna från oss//Elisabeth i Östersund

Comments are closed.