Valparna är födda

Så är dom så äntligen här. I torsdags föddes kullen och det visade sig vara sex stycken. Tyvärr miste vi två stycken i valpningen vilket var mycket ledsamt. Fina välutvecklade valpar men det blev som det blev. Trist är också att ett antal mycket härliga valpspekulanter nu blir utan valp. Valpspekulanter som vi mer än gärna sett med en liten klm. Intresset för kullen har varit stort och vi har haft intressenter från både Danmark, Norge och Finland förutom Sverige. Samtliga fyra valpar kommer om allt går bra att stanna i Sverige. En hane stannar i familjen och vi kommer de närmsta dagarna att höra av oss till samtliga som kontaktat oss.

puppy male

Första målet mat…

Vinna och valpar

Vinna sköter sina valpar med stor omsorg. En god mor…

puppy male

dinnertime

Vinna

En trött mor…

 

One thought on “Valparna är födda

  1. Så mysigt. Ska bli mycket skoj och intressant och se vad det kan bli av dessa sötingar 😀 Vinna ser verkligen ut att vara en god mor åt sina småttingar.

Comments are closed.