En speciell hund har somnat in…

Vi fick i dagarna ett tråkigt besked om att en för oss mycket speciell hund fått somna in för en tid sedan. J SEUCH Rogstabergets Jackie Shannon.
Det speciella i denna tik är att hon var mor till vår Jackson och den tik som dåvarande kennelinnehavarna Eskil & Inga-Maj Andersson avslutade sin avel med.
Kärnfrisk livet igenom och en tik som gett oss en underbar hane. Ett hundliv är kort men nästan 14 år fyllda är en aktningsvärd ålder…

Kennelnamnet Rogstaberget lever idag vidare genom Anders Lindberg i Piteå som har en dotter efter Jackie, Rogstabergets Samantha Fox.

Jackie var utställningschampion och hennes kullbror Rogstabergets Jerry Lee Lewis var dubbelchampion. Så få kullar som kenneln haft och ändå tre stycken champions…
Stort tack än en gång Inga-Maj och Eskil för att vi fick förmånen att en gång köpa en valp av er efter en mycket fin tik.

HerrfalletBIS1 2008

Uppfödargrupp på Vorstehklubbens Riksutställning 2008. Rogstabergets blev BIS1 m följande uppfödning: fr v Rogstabergets Jackie Shannon, Donna Fargo, Annie Lennox och Jackson Browne. En jämn fin grupp som föll domarna i smaken i konkurrens med övriga SVKraser.