Planerad parning och sommarledig familj

Förhoppningen att Vinna skulle börja löpa i september stämde inte riktigt. Samma dag som hon kom hem efter att vi varit på semester så började Vinna löpa. För att inte få hela jaktsäsongen förstörd så beslöt vi snabbt att skjuta på parningen.
Beräknad parning blir efter årsskiftet.
Om allt går bra blir det leverans fram i vår.

semester

Vi njuter av fortsatt semester med omklädning av vår husfasad blandat av goa dagsturer. Förutom en tripp till barndomens sagoförfattare nummer ett, Astrid Lindgrens värld i Vimmerby så skaffade vi båt i början på sommaren. Den är flitigt använd. Då vi utlovat en övernattning i båten och det skulle infrias direkt såklart fick det bli övernattning i båten här på gårdsplan.
Väckt av tuppens galande från hönshuset halv  fyra var det två mycket trötta föräldrar och två överexalterade barn som klev upp i båten på morgonen …
Vad gör man inte för sina barn :-)

träning

Några träningstillfällen med hundarna blir det i värmen och några fisketurer i vår lilla sjö här hemma. Vid träningen var två tredjedelar i båten inte så värst fokuserad…
Ett bra störningsmoment med andra ord. Viltet bärgades och barnen nöjda med sin båttur som avslutades med fisketävling. Den vann deras mamma…

 
Kickbiken som införskaffades i våras används flitigt var och varannan kväll. Hundarna älskar träningen och jag med. En rejäl vurpa hittills som satt prydliga ärr efter sig men efter det så är det fokus på vägen och inget annat.